utorak, 12. rujna 2017.



POTREBNO:
300 g keksa petit beurre
2 pudinga okusa čokolade
750 ml mlijeka
5 žlica šećera



150 g maslaca
200 ml vrhnja za šlag
PRIPREMA:

Razmutiti prah pudinga sa šećerom i malo mlijeka, pa sve zajedno ukuhati u preostalo kipuće mlijeko. U još vrući puding dodati maslac izrezan na komadiće pa promiješati. Dodati tada  i 50 g mljevenog keksa. Pripremiti uski i duguljasti kalup, obložiti ga prozirnom folijom pa redom slagati kekse i još tekuću kremu od pudinga.


 Slagati dok ne potrošite sve sastojke. Završiti redom keksa. Kolač pospremiti u hladnjak da se dobro prohladi. Ohlađeni kolač istresti iz kalupa na pladanj, premazati po želji tučenim slatkim vrhnjem i poslužiti. Dobar tek!

0 komentari:

Objavi komentar

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas