
Sastojci
Tijesto:
– 750g. brasna t-400
– 500g. kisele pavlake
– 1,5 kasicica soli
– 1 kasicica secera
– 200g. margarina
– 3 jaja
Nadjev:
– 200g. pilece salame
– 250g. trapista sira
– 100g. kecapa
Za premazivanje:
– 1 jaje
Priprema
U posudu stavite kiselu pavlaku(kis.vrhnje),so,secer,jaja,sve dobro umutite zicom. Dodajte omeksali margarin,prasak za pecivo,i postepeno dodavajte brasno,i zamesite glatko tijesto. Ostavite da odstoji 20 min.
Krajeve testa premazite umuc.jajetom,preklopite,i stisnuti viljuskom. Redjajte ih na veliki crni pleh oblozen papirom,premazite ih umucenim jajetom i pecite na 200c.-20 min.
Izvor: coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar