
Sastojci
Tijesto:
30 dag brašna
1/2 l vode
malo soli
1 maslac
5 jaja
Agda:
1 l vode
1 limun
70 dag šećera
Priprema
Tijesto:
1.
Zakuhati vodu i u nju staviti malo soli i maslac
2.
Zatim dodati brašno i mješati dok se ne stvori gruda od tijesta
3.
4.
U ohlađeno umiješati jedno po jedno jaje
5.
Tijestom puniti špricu sa zvjezdastim nastavkom i na papir za pečenje špricati trakice
6.
Rezati ih na 4 cm i peći u dubokoj masnoći
7.
Pećene vaditi na papir koji će upiti višak masnoče
8.
Skuhati agdu i tulumbice posložiti u nju
9.
10.
Pustiti da se hladi preko noći
Dobar tek!!!
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
0 komentari:
Objavi komentar