
SASTOJCI
• 60-80 dag šnicli(svinjetina…)
• 60 dag luka
• 1/2 l slatkoga vrhnja za kuhanje
• 20 dag ribanoga sira
• sol,papar,vegeta,peršin
• maslac i brašno za šnicle
PRIPREMA
• Šnicle narezati što tanje,istući ih s kuhinjskim batom pa začiniti s soli,paprom i vegetom.Tada ih uvaljati u brašno i popržiti naglo s obje strane na vrućem maslacu. Luk narezati na tanke rezance i
• Po njima raspodijeliti izdinstani luk. Sve zaliti s slatkim vrhnjem i ostaviti preko noći u frižideru.Nakon toga po vrhu raspodijeliti naribani sir. Staviti peći na 200 stupnjeva u pećnicu na 20-25 minuta.Poslužiti uz salatu i bugete.
Sa ovoliko luka na šniclama se nemože krivo proći. Recept je odličan, jedva čekam da probam. Početnik sam u kuhanju ali radim sve prema receptima online i nije nikad lose ispalo pa se nadam da će i šnicle biti odlične. Inače su na akciji ovaj tjedan u Sparu, pa sam tražio recpet da pripremim. https://www.letkomat.hr/spar/aktualni-letak-od-srijede-24-04-2019/
OdgovoriIzbriši