petak, 13. listopada 2017.



SASTOJCI
• 60-80 dag šnicli(svinjetina…)
• 60 dag luka
• 1/2 l slatkoga vrhnja za kuhanje
• 20 dag ribanoga sira

 
• sol,papar,vegeta,peršin
• maslac i brašno za šnicle



PRIPREMA
• Šnicle narezati što tanje,istući ih s kuhinjskim batom pa začiniti s soli,paprom i vegetom.Tada ih uvaljati u brašno i popržiti naglo s obje strane na vrućem maslacu. Luk narezati na tanke rezance i

 
isto ga popržiti na maslacu da postane staklast.Namastiti tepsiju i na dno poslagati napola pečene šnicle.
• Po njima raspodijeliti izdinstani luk. Sve zaliti s slatkim vrhnjem i ostaviti preko noći u frižideru.Nakon toga po vrhu raspodijeliti naribani sir. Staviti peći na 200 stupnjeva u pećnicu na 20-25 minuta.Poslužiti uz salatu i bugete.

1 komentar:

  1. Sa ovoliko luka na šniclama se nemože krivo proći. Recept je odličan, jedva čekam da probam. Početnik sam u kuhanju ali radim sve prema receptima online i nije nikad lose ispalo pa se nadam da će i šnicle biti odlične. Inače su na akciji ovaj tjedan u Sparu, pa sam tražio recpet da pripremim. https://www.letkomat.hr/spar/aktualni-letak-od-srijede-24-04-2019/

    OdgovoriIzbriši

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas