petak, 17. studenoga 2017.



Potrebno je:
1 pakovanje velikih oblandi
500 gr šećera




3 čaše ( čaša od 2 dcl) kisele pavlake
250 gr putera ili margarina
300 gr mlevenog Plazma keksa

Priprema:
U posudu staviti šećer, na tihoj vatri karamelisati da bude svetlo braon boje.
Dodati karamelisanom šećeru kiselu pavlaku i na tihoj vatri uz povremeno mešanje kuvati dok se šećer ne istopi.




Dodati puter ili  margarin da se istopi. Skinuti sa vatre i umešati mleveni Plazma keks.
Filovati oblande. Zadnji list ne filovati. Opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohlade. Seći na štanglice.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook





Related Posts:

0 komentari:

Objavi komentar

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas