utorak, 26. prosinca 2017.



Sastojci


  • 300 g secera
  • 200 ml vode
  • 125 g margarina
  • 100 g cokolade
  • 100 g mlevenog keksa
  • 400g mlevenog kikirikija

Glazura

  • 100 g cokolade
  • 3 kasike ulja


Priprema


Uspinovati secer sa vodom, ne previse, vrlo kratko, dodati  margarin i cokoladu, mesati da se sve lepo istopi.

Skloniti sa ringle pa dodati mleveni  keks i mleveni kikiriki (kupiti sirov pa ga malo ispeci u rerni).
Sve dobro izmesati i izliti u manji pleh oblozen folijom.
Kad se ohladi, staviti u frizider da se stegne pa preliti cokoladom otopljenom sa 3 kasike ulja.
Posuti po zelji seckanim kikikirijem.

0 komentari:

Objavi komentar

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas