nedjelja, 3. rujna 2017.





Za ovaj recept je potrebno:

 svinjske snicle ( 6 do 7 komada)
  ,narendanog kackavalja ,vegete,soli,iseckane slanine ili sunkarice

 
i za pohovanje jaja,brasno i prezle

Priprema:

Snicle dobro istanjiti ,posuti vegetom i soli ,ostaviti malo da odstoje kako bi se dobro usolile. U medjuvremenu tanko iseci slaninu ili sunkaricu i narendati kackavalja,kackavalj ne morate rendati

 
mozete staviti tanke kocke.Snicle razvuci ,u red poredjati kackavalj i slaninicu ,urolati kao sarmu ,coskove uvuci kako sadryaj ne bi ispadao pri przenju.


  Zatim, tako urolanu sniclu uvaljati najpre u tanjir sa brasnom, zatim u umuceno jaje, pa u prezle(hlebne mrvice) i Karadjordjeva snicla je spremna za przenje.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
U serpi ugrejati malo vise ulja, i kada je vrelo, u njega spustiti pripremljene snicle .Prziti ih ravnomerno malo duze vremena, uz okretanje snicle s vremena na vreme, dok podjednako ne porumeni.

0 komentari:

Objavi komentar

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas