nedjelja, 29. listopada 2017.




Sastojci
6-8 pilecih batkova
4 luka
2 glavice belog luka




vegeta, so i biber
1/2 dcl maslinovo ulje

Priprema
1.
Batkove je najbolje uvegetiti vece pre pecenja ali i nekoliko sati pre je ok, dobro zatvoriti folijom i staviti u frizider.
2.




Luk iseci na ploske, staviti u vatrostanu posudu zajedno sa batkovima. Beli luk preseci po pola, sve zaliti uljem i peci prvih 30-40 minuta prekriveno folijom u predhodno zagrijanoj rerni na 200C.
3.
Skinuti foliju okrenuti batkove i vratiti u renu da suvisna tecnost ispari i meso zarumeni.
4.
Posluziti uz pecene krompire i salatu po zelji.
A uz Ljiljanine fantasticne tri salate blo je odlicno. Probajte!
Posluživanje
Sto vise luka stavite “moca” ce biti sladja.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

0 komentari:

Objavi komentar

FB: Najsladji Domaći Recepti

AdSense Oglas